Blog

FIRST® DIVE℠ presented by Qualcomm

FIRST Robotics Competition Türkiye – Blog

2024 Dijital Animasyon Ödülü Kazananı ve Finalistleri

FIRST® Robotics Competition, AutomationDirect.com sponsorluğundaki 2024 Dijital Animasyon Ödülü’nün kazananını ve finalistlerini duyurmaktan mutluluk duyar! AutomationDirect.com’a bu ödüle sponsor olduğu için ve Theory Studios’a kazanan takımlara uzman geri bildirimi sağladığı için teşekkür ederiz! Kazanan ve finalist videolar, bu yılki etkinliklerde playoff turnuvasının bir parçası olarak gösterilecek!

Aşağıda yer alan takımları tebrik ederiz:

Birincilik Ödülü: Saint Paul, Minnesota, ABD’den Team 3100 The Lightning Turtles tarafından hazırlanan “FIX IT, FIX IT”. Jüri üyelerinin yorumları şu şekilde: “Dürüst olmak gerekirse, her yönüyle bizi şaşırttı – son derece iyi bir iş çıkarılmış. Uyumlu görsel stili, tasarımı, akıcı animasyonu, kamera hareketlerini, her şeyiyle çok sevdik.”

İkincilik Ödülü: Torrance, California, ABD’den Team 1197 TorBots tarafından hazırlanan “Build ’till you Climb”. Jüri üyeleri sevimli ve zekice kurgulanmış hikayeyi, tutarlı stili ve sağlam karakterli animasyonu beğendi. Ayrıca, izleyicinin odağını yönlendirmek için alan derinliğinin harika kullanımını takdir etti.

Üçüncülük Ödülü: Hampton, Virginia, ABD’den Team 122 NASA Knights tarafından hazırlanan “Conquering the Learning Curve”. Jüri üyeleri harika set kurulumu, ışıklandırma ve kamera hareketleri hakkında yorumlarda bulundular – ve biz de çok yerinde ve gerçekçi olan bu hikayeye BAYILDIK.

Bazı favorileri başvurular için yapılan jüri yorumlarını Dijital Animasyon Ödülü Web Sayfasında görebilirsiniz.

Kazananları ve finalistlei tekrar tebrik ediyoruz!