Blog

FIRST® DIVE℠ presented by Qualcomm

FIRST Robotics Competition Türkiye – Blog

2024 Takım Avatarları

Takım Avatarı Gönderim Portalı ŞİMDİ AÇIK!

 

2024 FIRST® Robotics Competition sezonu için takımlar bir kez daha CRESCENDOSM presented by Haas sezonu boyunca kendilerini temsil edecek bir Takım Avatarı gönderebilecekler. Avatar, Scoreboard, Canlı Yayın ve FRC Etkinlikleri web sayfalarında diğer takım tanımlayıcı bilgilerle birlikte (takımın numarası ve adının yanı sıra) onları temsil etmek için görüntülenecektir.

 

Takım Avatarı tamamen isteğe bağlıdır. Bir Takım Avatarı oluşturmazsanız CRESCENDO’da oynamanıza engel olacak hiçbir unsur yoktur. Gönderilen ve 2023 sezonunda kullanılan avatarlar önümüzdeki sezona taşınmıştır; takımınız avatarınızı değiştirmek istemediği sürece 2024 sezonu için yeniden göndermenize veya yeni Takım Avatarları seçmenize gerek yoktur. Gönderilen ve onaylanan Takım Avatarları sezon boyunca tutarlı bir şekilde kullanılacaktır. Bir Takım Avatarı oluşturmayan ve göndermeyen takımlara FIRST® logosunun bir avatarı atanacaktır.

 

2024 Takım Avatarı teknik özelliklerinin tamamı bu Avatar Teknik Özellikleri PDF’sinde yer almaktadır ve daha fazla fikir edinmek için The Blue Alliance tarafından 2023 sezonu için gönderilen Avatarların harika bir listesini burada bulabilirsiniz. Takımınızın adından farklı olarak, takımların Takım Avatarlarında sınırsız değişiklik yapmalarına izin verilmediğini unutmamak önemlidir. Bir Takım Avatarı her gönderildiğinde, bir personel tarafından incelenir – bu nedenle, takımların yalnızca bir (1) gönderim artı bir (1) güncelleme yapmasına izin verilir. Tüm sezon boyunca gurur duyacağınız bir Takım Avatarı tasarlayın!

 

Takımlar, başvuru sistemi aracılığıyla değerlendirilmek üzere yeni Takım Avatarları gönderebilir, mevcut Takım Avatarlarını görüntüleyebilir veya silebilir ya da bekleyen bir Takım Avatarının durumunu gözden geçirebilir. Takım Avatarları 30 Mart 2024 tarihine kadar kabul edilecektir.

 

Takım Avatarı gönderme sisteminin Team Dashboard üzerinden yönetilmediğini unutmamak önemlidir. Bu nedenle, gizlilik nedeniyle, Takım Avatarı gönderme sistemi, Takım Avatarlarındaki durum değişikliklerini bildirmek için takımlara e-posta gönderme özelliğine sahip değildir. Takım Avatarı gönderenlerin Takım Avatarlarının durumunu tekrar kontrol etmeleri gerekir. Bu genellikle 24-48 saat içinde yapılır, ancak bir Takım Avatarının incelenmesi beş (5) güne kadar sürebilir.

Bir Takım Avatarını başarıyla göndermek için aşağıdaki adımları izleyin:

 

  1. Avatar sayfasını ziyaret edin
  2. Takım numaranızı ve Avatar Anahtarı Erişim Kodunuzu girin
    • Lider mentor 1 veya 2, kodu Dashboard’dan alabilir – `Takım Seçenekleri’ bölümüne gidin, `Ödeme ve Ürün’ üzerine tıklayın, `Şifreler/Kupon Kodları’ üzerine tıklayın ve 10 karakterlik kodu ” FIRST/Avatar Anahtarı” altında bulacaksınız).
  1. Şartları kabul etmek için kutuyu tıklayın
  2. Devam’a tıklayın.
  3. Göndermek istediğiniz Avatarı yükleyin (şartnameye uygun olduğundan emin olun).
  4. Gönderinizin durumunu görmek için tekrar kontrol edin.

 

Bir Takım Avatarı kabul edildiğinde, bekleyen durum Takım Avatarı gönderme sisteminde güncellenecek ve Takım Avatarı takımın 2024 takım web sayfasında görünecektir.

 

Bir Takım Avatarı herhangi bir nedenle reddedilirse, sistem güncellenecek ve neden reddedildiği ve sorunları çözmek için hangi adımların atılması gerektiği bir mesajla belirtilecektir. Lütfen unutmayın, Takım Avatarları çeşitli nedenlerle reddedilebilir – belge sağlamak için FIRST ile iletişime geçmeniz gerekiyorsa veya Takım Avatarınızı gönderirken sorun yaşıyorsanız, lütfen firstroboticscompetition@firstinspires.org adresinden bizimle iletişime geçin ve takım numaranızı ve sorunun kısa bir açıklamasını verin.

 

Takım Avatarlarınızı görmek için sabırsızlanıyoruz! Harika bir sezon geçirin!