Blog

FIRST® DIVE℠ presented by Qualcomm

FIRST Robotics Competition Türkiye – Blog

2024 Etkinlik Bilgisi

Bu FIRST blog çevirisinin orijinaline buradan [ENG] ulaşabilirsiniz. Fikret Yüksek Vakfı çeviri ekibi, hatalı çeviriler konusunda sorumluluk almamaktadır.

1 . Tur Etkinlik Tercihleri

Tur 1 etkinlik tercihleri 21 Eylül’de saat 12.00’de (öğlen) (eastern time) başlıyor! Takımların başlangıç etkinlikleri için tercihlerini belirlemesi için sistem 28 Eylül’de saat 12.00’de (öğlen) kapanana kadar bir haftaları var. Etkinlikleri FIRST® web sayfasındaki etkinlik aramasını veya FRC-Etkinlikleri web sayfasını kullanarak görüntüleyebilirsiniz. Tercihler kapatıldığında, takımlar ilk tur etkinlik atamasından önce herhangi bir değişiklik yapamazlar. Etkinlik Tercihleri sayfasında daha fazla detay ve talimatın bulunduğu bir rehber [ENG] – [TR] yanı sıra bir SSS dökümanı [ENG] – [TR]  bulunmaktadır.

Takviminize kayıt zaman çizelgesini ekleyerek unutmamanızı sağlayabilirsiniz! (Takvimdeki her şey için bunu gerçekte yapabilirsiniz.)

Etkinlikler veya etkinlik tercih süreci hakkında herhangi bir sorunuz varsa, lütfen FIRST Takım Desteği ile iletişime geçin veya etkinliğin Program Ortağı ile iletişime geçin.

Etkinlik Listesi

2024 FIRST® Robotics Competition Bölgesel etkinlikleri, ilk tur tercih için incelemeniz için yayınlandı. Etkinlik detayları değişebilir ve etkinlik tercih kararlarınızı mevcut bilgilere dayandırmalısınız. Bir etkinlikte herhangi bir değişiklik olursa, yerel Program Ortağı ve etkilenen takımlarla sorunları en iyi şekilde çözmek için çalışacağız.

Yeni ve Geri Dönen Etkinlikler:

Heyecanla duyuruyoruz:

  • New York’ta Hudson Vadisi Bölgesel’in geri dönüşü,
  • Kaliforniya’da (East Bay Bölgesel) yepyeni bir etkinlik ve
  • Bu yıl daha önceki yılın yıkıcı depremlerinin etkisi nedeniyle dört etkinlikten üçe düşmek zorunda kalan Türkiye’nin bu sezon dört Bölgesel Etkinlikle geri dönüşü.

Kaldırılan Etkinlikler:

Long Island bu sezon Hofstra Üniversitesi’nde sadece bir Bölgesel Etkinlik düzenleyecek.

Belirsiz Bilgiye Sahip Etkinlikler:

  • Bu sezon Quebec’te bir etkinlik planlıyoruz ve mekanı ve tarihleri hala onaylıyoruz. Etkinlik Tentatif olarak Hafta 6 için yayınlandı.
  • Minnesota 10.000 Göller Bölgesel, Minneapolis’te olacak. Tam mekan detayları yakında mevcut olacak.
  • 2023’te Meksika’da üçüncü bir Bölgesel Etkinlik planlıyoruz ve Hafta 3’te olacak. Tam konum yakında açıklanacak.
  • Mekanın müsaitliği nedeniyle, Smoky Mountains Bölgesel, Pazar-Çarşamba günleri arasında standart dışı etkinlik tarihleriyle planlanmıştır.