Blog

FIRST® DIVE℠ presented by Qualcomm

6 OCAK 2024
Gün
Saat
Dakika
Saniye
2024 FIRST  Robotics Competition – CRESCENDO Kick-off

2023-2024 FIRST IN SHOW sezonu FIRST Robotics Competition CRESCENDO oyunu kickoff yayını 06 Ocak 2024 Cumartesi günü yapılacaktır.

Resmi FIRST Yayını saat 20:00’dan sonra Türkçe simültane çeviri ve Türk işaret dili desteğiyle Fikret Yüksel Vakfı YouTube kanalından yayınlanacaktır.

Ev sahipliği yapan takım/kurumlara destekleri için çok teşekkür ederiz.

Etkinlik programları, yürütülmesi ve etkinlik sorumluluğu ev sahipliği yapan takım/kurumlarımızdadır. Dolayısıyla programlar ve işleyiş ile ilgili tüm sorularınız için eşleştirildiğiniz Kickoff Etkinliği iletişim bilgilerini kullanabilirsiniz.

Şehirlerinde/yakınlarında Kickoff Etkinliği düzenlenmeyen takımlarımız, online katılabilecekleri etkinlikler ile ilgili duyuruları yukarıda belirtilen Kickoff web sayfalarından takip etmelerini tavsiye ederiz.

Kick-off Kitlerinin dağıtımı Kick-off yayını sonrası yapılacaktır.

Fikret Yüksel Foundation Youtube Hesabı

Geçmiş senelerde hazırlanan Recap videolarına ve daha birçok içeriğe Fikret Yüksel Foundation Youtube hesabından ulaşabilirsiniz!

Kickoff Kit Dağıtım Şartları Hakkında

  • Takımınız Eşleştirilmedi Takım-Etkinlik eşleştirme listesinde takım numaranız yoksa kitiniz 7 Ocak sonrası elinizde olacak şekilde kargo ile ücretsiz iletilecektir. Kargo bilgilerinizin teyidi için : Lütfen formu doldurunuz.

  • Takımınız Eşleştirilmedi ancak Takım müsait bir etkinliğe yerleştirilmek istiyor Takım-Etkinlik eşleştirme listesinde takım numaranız yok ancak anons edilen etkinlik alanlarından birine katılım sağlamak istiyor : Lütfen formu doldurunuz.

  • Takımınız Eşleştirildi ve Katılım Sağlayacak Takım-Etkinlik eşleştirme listesinde takım numaranız , atandığınız Kickoff Etkinlik alanında kitinizi ücretsiz şekilde 7 Ocak 2023 tarihinde etkinlik sonrası teslim alabileceksiniz. Lütfen formu doldurunuz.

  • Takımınız Eşleştirildi ancak Katılım SağlaMAYACAK Listede takım numaranız var ancak atandığınız Kickoff Etkinliğine katılmayacak ve kitlerinizi teslim almayacaksanız, kitleriniz 7 Ocak sonrası teslim edilecek ve yurtiçi kargo ödemesi takımınıza ait olacak şekilde gönderilecektir. Lütfen bu formu doldurunuz.

  • Takımınız Eşleştirildi Katılım SağlaMAYACAK ancak Vekil-Surragate Takım tayin edecek Listede takım numaranız var ancak atandığınız Kickoff Etkinliğine katılmayacak ve kitlerinizi etkinlik alanında Vekil Tayin edeceğiniz bir takımın teslim almasını istiyorsunuz : Lütfen bu formu doldurunuz.

VEKİL - Surrogate Kit Teslimleri Hakkında

Bir takım, Eşleştirildiği Kickoff Etkinliğinde kitini teslim alamama durumunda, bunun için VEKİL-Surrogate bir takım atayabilir.

Katılamayan takım, Kickoff Etkinliği’nde Kit’ini almak için kayıt yaptırmış olmalldır ve 1. veya 2. Lead Mentor/Koç tarafından imzalanmış yetkili bir Vekil-Surrogate Kit Teslim formunu doldurmalıdır.

Tüm Vekil Kit Teslim alma mektupları, 2 Ocak 2023’e kadar FIRST®‘e ve Fikret Yüksel Vakfı’na aşağıdaki form aracılığıyla bildirilmelidir.

Surrogate Kit Pick-up ile ilgili detaylı bilgi için burayı inceleyebilirsiniz.